+30 211 7109383

¨Εξοικονόμηση κατ΄οίκον¨: πιο εύκολη διαχείριση για τους επαγγελματίες

Η διαχείριση του “Εξοικονομώ κατ΄οίκον”* και οι διαδικασίες ένταξης των ιδιωτών στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται πιο εύκολα από τους επαγγελματίες, με τη συνεργασία της Cocoon Ecoclima που αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Apolloteck GmbH στην Ελλάδα.

Η έμπειρη & εξειδικευμένη εταιρεία στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας & τα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας είναι σε θέση να παρέχει υποστήριξη στους επαγγελματίες σε όλα τα στάδια της διαδικασίας (χρηματοδότηση, ενεργειακή επιθεώρηση & έκδοση πιστοποιητικού, προετοιμασία των απαιτούμενων εγγράφων, διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών, μελέτη έργου, εγκατάσταση).

*Το πρόγραμμα ¨Εξοικονόμηση κατ΄οίκον¨ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την υποστήριξη του ΕΣΠΑ, παρέχει στους πολίτες κίνητρα ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους και να αυξήσουν την αξία του, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια.

Η επιδότηση για τις κατοικίες φτάνει έως και 70% και μεταξύ άλλων αφορά την αγορά: Αντλίας θερμότητας και Ηλιακού θερμοσίφωνα.

Τα κορυφαία προϊόντα της Apolloteck GmbH μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε οικιακή ανάγκη με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 7109383.

 

Greek