+30 211 7109383

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Apolloteck

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Apolloteck αναγνωρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την υψηλή απόδοση και τη μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Εξασφαλίστε ζεστό νερό για το σπίτι ή την επιχείρησή σας οικονομικά, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Apolloteck κατασκευάζονται με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, ώστε μέσα από αυστηρούς ελέγχους να διασφαλίζεται η άρτια και εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία τους και η μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Διαθέτουν πιστοποιήσεις, πιστοποιητικά ποιότητας, καθώς και εγγύηση.

Διατίθενται τα δύο βασικά είδη ηλιακού θερμοσίφωνα: οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κενού και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες επιλεκτικού συλλέκτη.

Ως προς τις πηγές ενέργειας που μπορούν να αξιοποιήσουν, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διακρίνονται σε διπλής ενέργειας (μπορούν να λειτουργήσουν είτε με ηλιακή είτε με ηλεκτρική ενέργεια) και τριπλής ενέργειας (έχουν τα χαρακτηρτικά των ηλιακών θερμοσιφώνων διπλής ενέργειας και επιπρόσθετα μπορούν να συνεργαστούν και με άλλες πηγές ενέργειας, τις οποίες και ενισχύουν εξοικονομώντας ενέργεια, όπως για παράδειγμα με έναν λέβητα πετρελαίου).

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα ηλιακών συστημάτων, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας και τις ανάγκες της οικογένειας ή της επιχείρησής σας.

Δείτε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες κενού (vacuum) - compact της Apolloteck.

Δείτε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες επιλεκτικού τύπου - compact της Apolloteck.

Δείτε τα ηλιακά συστήματα κενού (vacuum) - split της Apolloteck.

Greek